Gure kontsumo ohiturak aztertuz: elikadura osasuntsu eta jasangarria

Tailerra

2022-11-12T11:00:00+01:00 2022-11-12T11:00:00+01:00 2022-11-12T11:00:00+01:00
  • 2022-11-12T11:00:00+01:00 2022-11-12T11:00:00+01:00
  • Oñatiko natur eskola

Tailerra

Amaia Diaz de Monasterioguren eta Amaia Aierbe nutrizionistek, Natur Eskolarekin elkarlanean, eskainiko dituzten tailerren saioa . Gure elikadura ohiturak, ingurumena eta nekazaritzaren etorkizuna jardunaldien baitan

Tokia: Oñatiko Natur Eskolan
Ordutegia: 11:00-13:00h

Gaia: Kontsumo kontzientea. Gure kontsumo ohiturak aztertuz.
Sasoiko produktuak (onddoak, germinatuak...) gure elikaduran baliatuz.

Natura lanketa: Onddoak, ezezagun handiak
"Jaten dugunaren inguruko begirada zabalduz. Eguneroko jakiak aukeratzerakoan jabetzen ote gara garaikoa ote den? Nork eta nola ekoitzi duen? Zenbat KM egin ote dituen? Bidezkoa ote den? Plastikoz bilduta erosi ote dudan?. Onurak nire osasunarentzat eta herri komunitate eta naturarentzat. Egunerokoan zer egin dezaket? Ze aukera ditut Oñatin?. Onddoak, naturaren udazkeneko altxorra.
Nola baliatu nire elikaduran. Badakizu zuhaitzak onddoz osaturiko sare bitartez komunikatzeko gaitasuna dutela?."...

Prezioa: 5 € (jasotako dirua dohaintzarako izango da)
Izen ematea:
651 701 741 -747 405 028
info@amaianutrizioa.com