Euskadiko ardoen dastatzea

Noiz 2018/02/06 10:00
Non Torre Zumeltzegi Hotelean
Harremanetarako Izena Ane Ruiz Pozueta
Harremanetarako Telefonoa 943 316 040
Hitzordua egutegira gehitu vCal
iCal

Dastatzeak aipatutako hiru herrietako eta inguruko ostalariei zuzenduta daude, honako helburu honekin: Euskadiko ardoak sustatu eta beraien inguruko informazioa zabaltzea, Euskadiko produktuen kalitatean, kasu honetan gure ardoetan, oinarritutako estrategia jarraituz, gure eskaintza beste batzuetatik bereizteko.

Dastatzeak Josema Azpeitiak zuzenduko ditu. Josema, kazetaria, hainbat eta hainbat pintxo giden egilea, Ondojan.com aldizkariaren egile eta Basque Culinary Centerreko irakaslea da.

Ekitaldian, hiru probientzietako Txakolinak eta Arabar Errioxako ardo txuri eta beltzak dastatu ahalko dira.

Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteak eta Hazi Fundazioak antolatuta Oñatiko udalaren laguntzarekin
Torre Zumeltzegi Hotelean, 10:00-12:30

Plazak mugatuak, 15 lagun
(aurrez izena eman behar da: 943 316 040 -Ane Ruiz Pozueta-)

« Urria 2020 »
Urria
AlAsAzOgOrLrIg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031