Euskadiko ardoen dastatzea

Euskadiko ardoen dastatzea
2018-02-06T10:00:00+01:00 2018-02-06T10:00:00+01:00 2018-02-06T10:00:00+01:00
  • 2018-02-06T10:00:00+01:00 2018-02-06T10:00:00+01:00
  • Torre Zumeltzegi Hotelean
  • 943 316 040

Dastatzeak aipatutako hiru herrietako eta inguruko ostalariei zuzenduta daude, honako helburu honekin: Euskadiko ardoak sustatu eta beraien inguruko informazioa zabaltzea, Euskadiko produktuen kalitatean, kasu honetan gure ardoetan, oinarritutako estrategia jarraituz, gure eskaintza beste batzuetatik bereizteko.

Dastatzeak Josema Azpeitiak zuzenduko ditu. Josema, kazetaria, hainbat eta hainbat pintxo giden egilea, Ondojan.com aldizkariaren egile eta Basque Culinary Centerreko irakaslea da.

Ekitaldian, hiru probientzietako Txakolinak eta Arabar Errioxako ardo txuri eta beltzak dastatu ahalko dira.

Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteak eta Hazi Fundazioak antolatuta Oñatiko udalaren laguntzarekin
Torre Zumeltzegi Hotelean, 10:00-12:30

Plazak mugatuak, 15 lagun
(aurrez izena eman behar da: 943 316 040 -Ane Ruiz Pozueta-)