turismoa

Oñatiko hiru jatetxe 7. jardunaldi gastronomikoetan

2011/03/15
Card image cap
2011ko martxoaren 11tik apirilaren 17ra

Menuak, ekoizpen guneetara bisitak, bestelako bisita gidatuak, kobetara bisitak...

Tokiko produktuak eta gairkoak oinarri moduan hartuta Oñatiko 3 jatetxek, beste batzukin elkarlanean, menu desberdinak proposatzen dituzte, eta gainera hainbat produktoreen ekoizpen prozesua ezagutzeko parada, besteak beste gaztaren ekoizpena Oñatiko Gomiztegi baserrian.

Menuak , bildotsa, Idiazabal jatorriko gazta eta peiekin osatutako dira,  txakolina, sagardoa edota ardo ondoarekin.

Oñatiko ETXE AUNDI, GOIKO BENTA eta ARANTZAZU SANTUTEGIKO HOTELean izango dituzu 7. jardunaldi gastronomikoak,

Harpidetu boletinera

Jaso emailez Oñatiko albisteak astean behin!